Sinir Otundan Gelen Sağlık

Bitkisel ürünlerin oldukça moda olduğu bir dönemdeyiz. Neredeyse her rahatsızlığımıza, her sorunumuza il çözüm yolunu bitkisel ürünlerden arar olduk. Kimyasal ilaçlar ise en son tercih edeceğimiz, hatta doktorumuz yazıyorsa kullanabileceğimiz bir hal aldı. Aslını isterseniz eskiye dönüş başladı. 
Bugün size Sinir Otundan bahsedeceğim. Antibiyotiğin ham maddelerinden biri  olarak bilinen ve özellikle bahar dönümlerinde yetişen sinir otunu (sinirliotu) neredeyse tüm yabani bitkilerin yetiştiği yerlerde ve kırsal alanlarda bulabilirsiniz. Geçen ay oğlumun parmağında - halk arasında dolama da denilen - bir enfeksiyon meydana geldi. İnternetteki tüm sağlık sitelerinde doktorun keserek iltihabı akıtması gerekliliğinden bahsediyordu. Bir blog makalesinde  ise sinir otu öneriliyordu. Bir yakınım aracılığıyla sinir otunu tedarik ettim. Uzun yapraklarını havanda döverek lapa haline getirdikten enfeksiyondan kızarmış bölgeye sarıp bir gece beklettim. Ertesi sabah bütün enfeksiyon dışarı sızmıştı. İnanılır gibi değildi. Bir hafta kullanılan antibiyotikli haplar ve kremlerin hiçbiri işe yaramamıştı. Ama sinir otu bir gecede tüm enfeksiyonu dışarı atmıştı.
İç organlardaki enfeksiyon durumlarında ise yaprakları kurutarak çayını içebilirsiniz. Ancak her bitkisel tedavi sürecinde olduğu gibi iki haftadan fazla kullanmayınız. U5NPFN39XC57

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zener Kartlarıyla Duyu Ötesi Algılama Yeteğinizi - 6. Hissinizi - Test Edin...

Oriflame Tender Care

Göğüs Büyüten Mucize Bitkiler

Cilt Lekeleri için Oriflame Novage Bright Sublime

Oriflame Aralık Kataloğu

Oriflame Danışmanı Olmak Bu Kadar Kolay